Little Miss Solvejg - Børnekjolens inspirationskilde January 11 2016

Som nogle af jer allerede ved, så er alle vores børnekjoler inspireret af stærke feminine personligheder og karaktertræk. Vi får inspiration af alt fra kendte piger og kvinder, familie, veninder, netværk, fiktive litterære og billedlige feminine figurer. Af samme årsag har vi valgt, at alle vores børnekjoler bliver opkaldt efter den inspirationskilde, som de er designet udfra. 

Festkjolen Little Miss Solvejg er inspireret af Little Miss C’s mormor, som specielt huskes for den smukke, sjove og kreative kvinde, hun var. Little Miss Solvejg var meget kreativ og kunne både lave fine festlige dekorationer, lækre smagsfulde middage og en rabarbergrød der kunne få englene til at synge. Little Miss Solvejg festkjolen er blandt andet inspireret af Solvejgs feminine ynde og den legende stemning der altid var i hendes nærvær. 

Little Miss Solvejg var farverig i både personlighed og i sit hjem og klædeskab. Lige nu findes Little Miss Solvejg i både den douce pudder og varme bordeaux røde farve og hvem ved hvilke festlige farver børnekjolen vil komme i i 2016?

Nøgleordet for Little Miss Solvejg er graciøs og som ordets definition lyder -fuld af skønhed, lethed og ynde i bevægelse el. form. 

 

Her finder du Little Miss Solvejg i pudder

               

Vil du vinde en festkjole? December 21 2015

Lige nu har vi en give away inde på Little Miss C's Facebook side.

Den 24. december trækker vi en vinder af den fine festkjole Little Miss Elvira. 

Alt du skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar med navn og størrelse på den, du ønsker skal modtage børnekjolen.

Like samtidig gerne siden, hvor vi offentliggør den heldige vinder juleaften kl. 12.

Del også gerne opslaget og siden med dine venner. 

Denne give away er ikke lavet i samarbejde med Facebook. 

Efter vinderen er trukket, vil vi sy Little Miss Elvira og derefter sende den til vinderen. Den heldige vinder vil blive offentliggjort på Little Miss C's Facebook side d. 24/12 og derefter vil vinderen have 30 dage til at kontakte os og oplyse sin fysiske adresse.

Hvis du ikke kontakter os indenfor tidsfristen på de 30 dage, kan du desværre risikere, at der trækkes en ny vinder, og at du altså ikke kan gøre krav på din præmie. 

De mest fortryllende julehilsner 

Little Miss C 


Little Miss C og alle hendes dyrevenner har travlt November 11 2015

Vi er nu i gang med at sy julekjoler og nytårskjoler op. De  små mus og fløjtende fugle hjælper flittigt til, så vi kan få dem vist til jer snart. Det bliver rødt, smukt, piget og selvfølgelig med et touch af glimmer. De aller bedste hilsner Little Miss C

Nøje udvalgte materialer November 11 2015

Hos Little Miss C går vi meget op i valg af materialer, når vi skal fremstille en kjole. Vi udvælger specifikt med øje for at stoffet skal kunne udtrykke det look og den stemning vi ønsker for en selskabskjole, samtidig med at den skal være behageligt for et barn at have på. Tekstilerne skal kunne klare at blive danset og leget i, hvad enten det er en blomsterpigekjole i de traditionelle hvide og cremefarvede nuancer eller farvrige festkjoler med palietter.   

 

Vi benytter blandt andet let tyl, luftig chiffon og skinnende satin. Disse vævningerne har vi valgt til vores børnekjoler i forskellige fibre, som bomuld, viskose og polyester. 

 

Bomuld er en naturfiber, der er slidstærk og har en høj absorberingsevne, så det leder varmen væk fra kroppen. Dette er bland andet også derfor vi har valgt at sy børnekjoler i bomuld. Mange forbinder bomuld med noget hvidt jersey, men med den helt rigtige vævning, så kan det få en flot shine og et eksklusivt udtryk. 

 

Polyester er et meget udskældt materiale, men det har også sine fordele. Det er en meget stærkt fiber, som har en høj slidstyrke, er formfast og som er stort set strygefri. Det har en kort tørretid og krymper ikke. 

 

Som foer anvender vi oftest viskose, da det er et meget behageligt materiale, som gør sig godt i børnekjoler og beklædning generelt. Hovedbestanddelen af råmaterialer i viskose kommer ofte fra eukalyptus og fyr. Det er et blødt tekstil, som er svedabsorberende og derfor ideel at bruge, som foer til netop børn.