Little Miss Solvejg - Børnekjolens inspirationskilde January 11 2016

Som nogle af jer allerede ved, så er alle vores børnekjoler inspireret af stærke feminine personligheder og karaktertræk. Vi får inspiration af alt fra kendte piger og kvinder, familie, veninder, netværk, fiktive litterære og billedlige feminine figurer. Af samme årsag har vi valgt, at alle vores børnekjoler bliver opkaldt efter den inspirationskilde, som de er designet udfra. 

Festkjolen Little Miss Solvejg er inspireret af Little Miss C’s mormor, som specielt huskes for den smukke, sjove og kreative kvinde, hun var. Little Miss Solvejg var meget kreativ og kunne både lave fine festlige dekorationer, lækre smagsfulde middage og en rabarbergrød der kunne få englene til at synge. Little Miss Solvejg festkjolen er blandt andet inspireret af Solvejgs feminine ynde og den legende stemning der altid var i hendes nærvær. 

Little Miss Solvejg var farverig i både personlighed og i sit hjem og klædeskab. Lige nu findes Little Miss Solvejg i både den douce pudder og varme bordeaux røde farve og hvem ved hvilke festlige farver børnekjolen vil komme i i 2016?

Nøgleordet for Little Miss Solvejg er graciøs og som ordets definition lyder -fuld af skønhed, lethed og ynde i bevægelse el. form. 

 

Her finder du Little Miss Solvejg i pudder