Handelsbetingelser

 

Priser

Alle de viste priser er angivet i danske kroner og er inkluderet 25% moms.


 

Betaling

Ved betaling skal du udfylde personlig data som navn og adresse. Disse vil være beskyttet og dine betalingsoplysninger transmitteres krypteret mellem kortudbyder og Little Miss C. Ved betaling kan du benytte Visa (dette inkluderer også VisaDankort) eller Mastercard. 

Vi trækker først din betaling, når din ordre er sendt afsted til dig. Der skal ikke betales nogle gebyrer for selve transaktionen, da denne betales af Little Miss C. 

 

Levering

Fragten er fra 35 dkk og vi sender i hele Danmark  

Vi sender med PostDanmark   

Først modtager du en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Denne ordrebekræftelse sendes pr. mail og indeholder al information omkring din ordre. Vi anbefaler, at du kigger den igennem og hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte kundeservice. Det er altid en god idé at gemme din ordrebekræftelse.

Vi sender en mail til dig, når vi afsender din ordre. Da kjoler, nederdele og overdele bliver syet op efter bestillingen, kan du som udgangspunkt forvente en leveringstid på op til 10 hverdage. Der tages forbehold for udskudt leveringstid. Vi vil kontakte dig pr. mail hvis dette er tilfældet.

 

Retur

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger eller du fortryder dit køb, har du mulighed for at returner dit køb i 14 dage fra modtagelsen.

Ved retur betaler du selv fragt.

Alt du skal gøre er at sende en mail til kundeservice@littlemissc.dk, hvorefter du vil modtage en returformular. Denne samt varen sendes til:

Little Miss C
Postboks 43
2770 Kastrup

 

Reklamation 

Du har mulighed for at reklamere over en vare, hvis der er fejl eller mangler.

Din reklamationsret er gældende i 2 år fra modtagelsesdatoen og dækker ikke slitage eller fejlagtig brug/behandling af varen.

Det er altid en god idé at sende os et billede af reklamationen, inden du sender varen, da vi nogle gange kan håndtere reklamationen uden at du sender varen retur.

Ved reklamation skal du returnere varen sammen med en kopi af ordrebekræftelsen og en beskrivelse af reklamationen til:

Little miss C
Postboks 43
2770 Kastrup

Ved reklamation dækker vi alle omkostninger dvs. varen, fragt og returfragt.

 

Forbrugeraftaleloven 

Den 13.juni 2014 trådte de nye regler i forbrugeraftaleloven i kraft. Du kan læse mere om de nye regler via nedenstående link.

http://www.forbrug.dk/Raad-og-rettigheder/Ehandel/Nye-Regler